2021-05-17 Divisionsturneringen er genoptaget

Fra mail - rundsendt til alle medlemmmer:

Kære alle medlemmer i Herning Orienteringsklub

”Nu lysner det” og divisionsturneringen er genoptaget. For at fastholde placeringen i 1. division skal vi så mange som muligt deltage i årets to divisionsmatcher. Den første er allerede lørdag den 29. maj i Kjellerup, hvor Herning Orienteringsklub i Sprintdistancen dyster mod de 3 andre klubber i 1. division. Pga. den korte køreafstand bliver der ikke fælles bustransport.

Hvis du ikke har prøvet sprint før, så glæd dig!

Sprint foregår på meget detaljerede kort, og banerne er lidt kortere. Det er godt at løbe hurtigt, men det er mindst lige så vigtigt at træffe hurtige beslutninger ?

Tilmelding via O-service senest den 23. maj. Klubben betaler startafgiften. Skriv gerne: ”Klubben bestemmer bane” (Det vil muliggøre, at vi kan fylde tomme klasser for at stille det stærkest mulige klubhold).

Læs indbydelsen:

Coronaen har ikke helt sluppet os. Derfor vil starten blive fordelt i klubvise tidsintervaller hen over dagen fra kl. 10:00 til ca.15:00.

Næste divisionsmatch bliver den 5. september i Rebild Bakker. Det bliver klassisk o-løb.

Fra Nordkredsen:

Opstart på Nordkredsens divisionsmatcher i 2021 har ikke helt fulgt planen, idet 1. divisionsmatchen 25. april i Tved blev aflyst efter en dialog mellem arrangørerne og 1. divisionsklubberne. Dansk Orienteringsforbund har opfordret kredsene til at få divisionsturneringen i gang, og herved give vores medlemmer muligheder for igen at komme ud og løbe orienteringsløb, og i de andre kredse er opstart af divisionsmatcher gennemført planmæssigt. De nuværende Corona-restriktioner giver endvidere tilfredsstillende muligheder for arrangørklubberne at afvikle orienteringsløb.

Kredsudvalget vil derfor opfordre til, at klubberne aktivt få medlemmerne til at deltage i divisionsmatcher og andre orienteringsstævner, så der er tilstrækkelig deltagelse til at de arrangerende klubber kan få det økonomiske grundlag på plads, men også for at vi får normaliseret forholdet i Nordkredsen.

Kredsudvalget har endvidere besluttet, at Nordkredsens fremtidige divisionsmatcher i 2021 gennemføres som planlagt, og at de alle komme til at tælle med hensyn til op- og nedrykning, samt hvem der repræsentere Nordkredsen til DM hold divisionsfinalen 3. oktober på Møns Klint.

Med venlig hilsenJens Jørgen Jensen