2022-02-01 Indbydelse til Generalforsamling

P20220201 genf
Arrangementsudvalget byder på 2 stykker smørrebrød kl. 18.00, for alle der er tilmeldt til spisning.
(tilmeld dig ved at sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest den 20. februar kl. 20.00 2022)

1. Valg af dirigent.
  2. Godkendelse af bestyrelsens beretning (kan ses i klubblad nr. 335 på hjemmesiden).
  3. Godkendelse af det reviderede regnskab. (Kan ses på den lukkede del af hjemmesiden).
  4. Fremlæggelse af budgettet for det kommende år.
  5. Fastsættelse af kontingent for det kommende år.
  6. Behandling af indkomne forslag. Forslag, der ønskes behandlet, skal være bestyrelsen i hænde senest en uge før generalforsamlingens afholdelse.
  7. Valg af bestyrelsesmedlemmer: I lige år vælges: formand (modtager genvalg) og et bestyrelsesmedlem (Susanne Kristensen ønsker ikke genvalg).
  8. Valg af bestyrelsessuppleant.
  9. Valg af revisor.
  10. Valg af revisorsuppleant.
  11. Eventuelt.

Under generalforsamlingen bliver der serveret kaffe og kage.
Efter generalforsamlingen uddeles følgende hæderspriser:

• Pokal til årets medlem i Herning Orienteringsklub 2021
  • Træningsflidspræmier
  • Klubmesterskabspræmier (uddelt på klubtur)
  • Årets DM-Vindere 2021(der er desværre ingen)

Søren C. S. Andersen