Skip to main content

2022-05-19 Demo af virtuelle poster 16/6

S20220519 demo virt poster

Kom godt i gang med virtuelle poster
Både som løber og banelægger

Torsdag den 16. juni gennemfører Herning orienteringsklub en kort introduktion til orienteringsløb med virtuelle poster. Det vil sige løb hvor der ikke er udsat poster i skoven, men løberen får kvittering for ”postklip” via sit ur. Forløbet gennemføres fra og i klubhuset fra 1800 til ca. 2022.

Aftenen indledes med en lille introduktion/teoretisk gennemgang af teknik, herunder installation af software på telefoner m.v. Derefter indlæser vi en bane over Herning by som løbes (ca. 2 km). Efter løbet lærer du at uploade dit løb. Derefter øver vi på løb nr. to i Knudmosen (ca 2 km). Efter løbene laver vi en demonstration på storskærm, hvor alle løbernes løb afspilles samtidigt. Samtidig med demonstrationen på storskærm er der kaffen og måske et stykke kage. Ingen tilmelding - men skal du låne et ur, så skal du kontakte Karl.

Underviser er Karl Gammelvind støttet af resten af ungdomsafdelingen.

Medbring: 
- Garmin GPS ur (er du i tvivl om dit ur er for gammelt så kontakt Karl på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ).
- PC, tablet eller telefon til Strava, O-track osv.
- Du skal have en mailkonto
- løbetøj til en tur i byen og den mindst våde del af mosen (to korte løb)

Med O-hilsen
Ungdomsafdelingen